Pooltäckning

Pooltäckning anpassad för dina behov

Zabras kundanpassade pooltäckningar innebär renare vatten och mindre skötsel. Med en pooltäckning från Zabra slipper man undan en stor del av avdunstningen och kan minska kemikalieanvändningen. Ett Zabra pooltak med isolerande effekt minskar energianvändningen eller kan temperaturen höjas till samma kostnad som tidigare.

Med en för dig, anpassad pooltäckning från Zabra får du ett robust men ändå lätthanterligt poolskydd som förlänger säsongen. Vår pooltäckning är låsbar vilket innebär att du i enlighet med Boverkets regler inte behöver ha staket med lås på grinden. Zabras poolskydd är det skydd din pool behöver sommar, vinter, vår och höst!


  • Måttanpassas efter dina behov
  • Täckningen består av skjutbara bågar med kullagrade vagnar och vikplattor som gör hanteringen enkel.
  • Låsbart vilket innebär att Boverket inte kräver staket runt poolområdet.
  • Duken är högkvalitativ PVC-belagd väv med lång och underhållsfri livslängd.
  • Möjlighet till isolerade tak med 2,2 i U-värde.

Säkerhet vid bassänger Boverkets byggregler ställer krav på att bassänger och liknande på tomtmark ska utformas med ett tillfredsställande skydd mot barnolycksfall. Givetvis uppfyller Zabras poolskydd alla ställda krav på säkerhet. När poolen är låst skyddas barn och djur från att trilla i.

Introduktion & manual för pooltäckning

Kullagrade vagnar och vikplattor gör det enkelt att öppna och stänga poolen. Hjulen rullar på skenor som monteras längs med poolkanten. Alla ingående detaljer är av korrosionssäkert material.

 

Läs mer om våra poolöverdrag