Uterum

Välkommen till våra uterum!

Zabra presenterar tre olika system av uterum i aluminium, City, Villa och Valv. Båda systemen har ett unikt, patenterat öppningsbart tak med möjlighet till motordrift. Väggarna täcks med skjutbara eller fasta glaspartier från Zabra. City-modellen monteras som en helt fristående byggnad medans Villa dockas mot en befintlig fasad.  Självklart kan man välja att använda sig av våra glaspartier till att glasa in en redan befintlig altan eller balkong. Tänk även på att vi måttanpassar alla våra produkter och tillverkar även dina gavelspetsar till uterummet!

Välj din favoritkulör! Eftersom Zabras produkter har en stor bredd av användningsområden så gäller det att den färdiga produkten harmonierar med just den miljö som den monteras i. Därför kan ni välja mellan flera olika standardfärger på takduken.

Väljer ni dessutom en isolerad takduk kan man variera färgerna mellan in och utsida. Vi på Zabra har även en egen pulverlackanläggning som gör att vi kan erbjuda våra kunder alla våra aluminiumprofiler i valfri RAL-kulör!